Chov měkkýšů a korýšů

Tento týden proběhlo každoroční cvičení z předmětu Chov měkkýšů a korýšů, kde si studenti kromě praktické poznávačky svlečků a lastur jednotlivých druhů mohli vyzkoušet i kulinářskou přípravu „mořských plodů“ a vyzkoušet jejich chuť. Letos mohli ochutnat např. ústřice, slávky jedlé, humry a krevety. Dále byli vařeni raci signální. Diskutována byla nejenom vlastní příprava a nejchutnější recepty, ale také způsoby konzumace a humánního usmrcování těchto živočichů.

Fotogalerie

Zůstaňme v kontaktu na
sociálních sítích

Zátiší 728/II, 389 25 Vodňany Tel.+420 387 774 601 | Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Branišovská 1645/31a, 370 05 České BudějoviceTel. +420 387 774 601 | Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

© 2021 Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Cookies

1