Skip to main content

Zemřel Mistr rybí gastronomie – Eduard Levý

S hlubokou lítostí oznamujeme, že 31.03.2024 zemřel ve věku 71 let náš kolega a přítel Ing. Eduard Levý, kterého jistě není třeba dále představovat. Svým osobitým a vtipným pojetím života se zapsal do srdcí hned několika generací odborné i laické veřejnosti a my jsme měli tu čest dívat se mu pod ruce posledních bezmála 20 let. Pracovní zaměření mu bylo zároveň koníčkem a jeho upřímná snaha pomoci oboru o kousek dál začala mnohem dříve, než vznikla naše fakulta. Chybí nám a chybět bude. Věnujte prosím jeho památce tichou vzpomínku. Nebo raději hlučnou, Edovi by to udělalo radost…

Zůstaňme v kontaktu na
sociálních sítích

© 2021 Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Cookies

1